Naša putovanja širom sveta donela su nam nezaboravna iskustva, ali su nas takođe naučila da bolje razumemo izazove sa kojima se mnoga deca i njihovi roditelji svakodnevno suočavaju.

Bez lakog pristupa hrani, vodi i odeći, mnoge ugrožene porodice širom sveta bore se da obezbede osnovne potrepštine svojim najmlađima.

Donacije

Be part of the Keiko Donating Community.

Zbog toga smo veliki deo svoje životne misije posvetili prikupljanju i distribuciji čiste prerasle odeće deci koja je ona najpotrebnija.

Kad vaše dete preraste svoju KEIKO ili bilo koju drugu odeću, možete pomoći donirajući je onim porodicama kojima je ona najneophodnija.

Za svaki donirani komad odeće, dobićete kupon za sledeću kupovinu. Više donirane odeće, veća vrednost kupona.

Kada poželite da donirate preraslu odeću vašeg deteta, sve što bi trebalo da uradite jeste da je pošaljete u naše KEIKO „GOODWILL“ skladište na ispod navedenu adresu.

KEIKO “GOODWILL” skladište:
Prote Mateje 1
15316 Banja Koviljača

Kada prikupimo dovoljno odeće, pakete distribuiramo širom sveta i lično ih dostavljamo porodicama kojima je najpotrebnija. Uz vašu pomoć, zajedno možemo da promenimo život svakog neprivilegovanog deteta i učinimo našu planetu boljim mestom za život, malim proizvodima, ali ogromnom voljom, korak po korak.

Zbog velike količine odeće koja se svakodnevno baca, uvereni smo da nema razloga da bilo koje dete bilo gde u svetu bude golo ili oskudno obučeno. Zajedno možemo smanjiti nepotrebno bacanje odeće i time istovremeno doprineti rešavanju ovog ekološkog pitanja, jer samo zajedno možemo našu planetu učiniti boljim mestom za našu decu i generacije koje dolaze.

0
Korpa:
Close

Korpa

Nema proizvoda u korpi.