Dostava i isporuka

KEIKO sarađuje sa kurirskom službom CITY EXPRESS. Za sve porudžbine koje stignu pre 13 časova, roba se obično šalje istog dana. Sve porudžbine nakon 13 časova podrazumevaju slanje paketa prvog sledećeg radnog dana.

 

KEIKO ne snosi odgovornost za krađu ili gubitak paketa. Za sve informacije kontaktirajte kurisku službu koja je odgovorna za slanje paketa.

 

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem imejl-adrese care@babykeiko.com.

FAQs

Uvozne dažbine mogu da se odnose na međunarodne porudžbine. Sve porudžbine koje se šalju van Republike Srbije podležu carinama, PDV-u i lokalnim porezima. Pre nego što naručite takvu porudžbinu, savetujemo vam da nas kontaktirate na care@babykeiko.com.

 

Ne snosimo odgovornost za izgubljeni ili ukradeni paket. Molimo vas da kontaktirate kurirsku službu u slučaju da paket nedostaje.

Većina KEIKO porudžbina odeće i aksesoara obično se šalje u roku od 2-4 radna dana od dana kreiranja porudžbine. Onim danima sa većim brojem porudžbina vreme slanja porudžbina može biti malo produženo. Ako porudžbina uključuje personalizovane (izvezene) artikle, imajte na umu da proces personalizacije produžava broj dana za isporuku za dodatnih 7-10 radnih dana.

 

Kada porudžbina uključuje personalizovane i standardne artikle, kompletnu porudžbinu isporučujemo kao jednu pošiljku.

Vreme isporuke uglavnom zavisi od kurirske službe, kao i od toga da li ste izabrali standardnu ili ubrzanu isporuku.

Ako se vaš paket izgubi ili kasni, možda ćete morati da pozovete službu za isporuku ili lokalnu poštu. Može se desiti da kurirska služba zadrži pošiljku ako je adresa primaoca nejasna, ili ako se pošiljka ne može se dostaviti ili nekog drugog razloga.

 

Za svaki paket koji nije isporučen u određenom roku (dostava paketa može potrajati 10-15 dana za domaće isporuke i oko 30 dana za međunarodnu dostavu), odmah bi trebalo da podnesete reklamaciju kurirskoj službi. Kompanija za dostavu će tražiti račun i druge informacije o kupovini. Uvek vam stojimo na raspolaganju i spremni smo da vam pomognemo da pronađete svoj izgubljeni paket i da vas uputimo na pravu adresu kako bi vaša pošiljka dospela u prave ruke.

Uvozne dažbine mogu da se odnose na međunarodne porudžbine. Sve porudžbine koje se šalju van granica Republike Srbije podležu carinama, PDV-u i lokalnim porezima. Pre nego što naručite takvu porudžbinu, savetujemo vam da nas kontaktirate na care@babykeiko.com.

 

Ne snosimo odgovornost za izgubljeni ili ukradeni paket. Molimo vas da kontaktirate kurirsku službu u slučaju da paket nije stigao na željenu adresu.

Obaveza kupca je da organizuje sopstveno osiguranje transporta. Ne pokrivamo troškove osiguranja, carine ili poreze na pošiljke.

Ako ste primili oštećeni ili neispravan artikal, kontaktirajte naš tim za korisničku podršku na care@babykeiko.com sa fotografijom oštećenja ili pogrešno isporučenog proizvoda, kao i brojem vaše porudžbine, i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Ako je porudžbina isporučena na pogrešnu adresu i trebalo bi je ponovo poslati, vi ćete snositi troškove ponovnog slanja paketa.

Da, nudimo ukrasnu poklon-kutiju za kupovinu KEIKO odeće i aksesoara.

Kako biste izabrali poklon-kutiju za svoju KEIKO porudžbinu, jednostavno izaberite „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

 

Ako izaberete „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“, cela porudžbina će biti umotana zajedno. Ako želite više kutija za poklone, morate napraviti odvojene porudžbine.

Pakovanje poklona može se izabrati klikom na ikonu korpe pre naplate. Jednostavno izaberite opciju „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

 

Ako izaberete poklon-kutiju, cela porudžbina će biti umotana zajedno. Ako želite više poklon-kutija, morate napraviti odvojene porudžbine.

Nismo u mogućnosti da dodamo poklon-kutiju, kao ni personalizovanu poruku nakon što ste već napravili porudžbinu.

Da! Kada dodate poklon-kutiju, možete dodati i personalizovanu poruku. Postoji opcija pod nazivom „Besplatna personalizovana poruka“ pored opcije „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

 

Personalizovane poruke ispisane su rukom na mekanom i 100% organskom pamučnom papiru.

Da, nudimo mogućnost personalizovanog veza na našim artiklima. Za jedinstvenu i nesvakidašnju izradu, dodajte izvezeno ime za 899 RSD.

 

Personalizovani vez moguće je izraditi sa najviše 10 karaktera.

Bez obzira da li personalizujete bodić, zeku ili pokrivač, vez će vas poklon učiniti neodoljivim i nezaboravnim. Personalizacija (vez) dostupan je samo za prethodno navedene artikle, tj. za bodiće, zeke i prekrivače.

 

Zbog velikog interesovanja za izradom personalizovanih vezova, molimo vas da imate razumevanje da personalizacija može produžiti isporuku za 7 do 10 dana.

Imajte na umu da se personalizovani artikli ne mogu vratiti niti zameniti.

Naša veličina prilagođene su tako da odgovaraju industrijskim standardima.

 

Prilikom otvaranja svakog proizvoda na našoj web stranici postoji kartica pod nazivom „VELIČINA“, gde se u tabeli možete bliže upoznati sa dimenzijama proizvoda. Ukoliko i nakon pregledanja tabele i dalje imate pitanja o određenom proizvodu, možete nam se obratiti na care@babykeiko.com.

KEIKO odeću je zaista lako održavati. Možete je prati u veš mašini na 30°C, pustiti je da se osuši prirodnim putem kako biste je što duže očuvali neverovatno mekanom i udobnom za nošenje.

Sve što stvaramo u KEIKO-u promišljeno je i napravljeno sa ljubavlju. Mi smo tim kreativnih pojedinaca, istinskih poštovalaca detalja, tako da je svaki aspekt našeg dizajna jedinstven i brendiran sa potpunom posvećenošću.

 

Kreiramo proizvode izuzetno visokog kvaliteta dizajnirane uz upotrebu materijala koji pomažu u regulaciji temperature tokom zime i leta, a u isto vreme su i ekološki i prijateljski nastrojeni prema našoj planeti. Zašto? Zato što verujemo u to da bi vaše dete trebalo uvek da bude bezbedno i komforno, u boljem i zdravijem svetu.

Ponosni smo što možemo da kažemo da dizajniramo jedinstvene proizvode sa ekološki prihvatljive tačke gledišta. Naši proizvodi su napravljeni od inovativne mešavine bambusa i organskog pamuka, štampe na vodenoj bazi, YKK drikera i rajsferšlusa bez nikla i sa sigurnosnim elementom koji onemogućava bebu da se uštine. Materijali koje koristimo za izradu KEIKO odeće i aksesoara za bebe razlikuju se po tome što su organski, reciklirani, održivi ili bilo koja kombinacija navedenog.

 

Glavna komponenta naše mešavine tkanina – bambus, izuzetno je ekološki prihvatljiv – koristi vrlo malo vode za rast, nisu mu neophodni štetni pesticidi i 100% je biorazgradiv. Šteta po životnu sredinu od proizvodnje, stvaranja boja ili završnih obrada trebalo bi da bude najmanja moguća. Naša ekološka vizija podrazumeva tkanine koje imaju navedene kvalitete. Materijali koje kombinujemo koriste značajno manje vode, čuvajući oskudan i dragocen resurs za budućnost. Kao društveno i ekološki odgovorna kompanija posvećeni smo tome da ne nanosimo nepotrebnu štetu. Održavanje naše planete i lokalnih zajednica zdravim i srećnim naša je najveća pokretačka snaga.

Sva naša odeća dizajnirana je na Havajima, u SAD-u. Mi svoje materijale nabavljamo širom sveta, a proizvodnju vršimo u organskoj i GOTS sertifikovanoj fabrici u Republici Srbiji.

Trenutno nisu. Da bi naša linija bila jedinstvena, kontinuirano radimo na tome da naši proizvodi budu autentični i za sada u istim bojama, što će se verovatno u budućnosti menjati, jer svakodnevno radimo na osmišljavanju novih linija i modela.

Iako se trudimo da naše boje na web stranici budu što realističnije, svaki ekran računara ima svoje individualno podešavanje, tako da mogu postojati male razlike u bojama. Ako sumnjate u boju proizvoda, ne ustručavajte se da kontaktirate naš tim za korisničku podršku na care@babykeiko.com.

0
Korpa:
Close

Korpa

Nema proizvoda u korpi.