Povraćaj i zamena

COVID-19

Mala poruka od KEIKO porodice vama i vašim najdražima…

U budućnosti će ovaj period kroz koji prolazimo biti samo sećanje, jer svi dajemo sve od sebe kako bismo širili smeh i pozitivnu energiju, u momentu u kojem je čitav svet stao.

U ovoj krizi, naš glavni prioritet je bezbednost i dobrobit onih sa kojima radimo i kojima pružamo usluge, uključujući naše zaposlene, kupce, dobavljače i partnere. Fokusirajući se na to da svi budu bezbedni, nastavljamo sa poslovanjem i u mogućnosti smo da ispunimo postojeće i pouzdano prihvatimo nove porudžbine.

Pošaljite nam e-mail kako bismo vam pomogi na bilo koji način. Uvek ćemo dati sve od sebe da vam izađemo u susret koliko god je to u našoj moći.

Dok je napolju tiho, u mogućnosti smo da se kao porodice fokusiramo na stvaranje srećnog i bezbednog prostora u našim domovima, da provodimo vreme stvarajući uspomene, dok se naša divna planeta Zemlja takođe oporavlja.

U ime KEIKO porodice, nadamo se da ste vi kao i svi oko vas i da će tako i ostati. i oni oko vas bezbedni i da ćete ostati bezbedni. Budite uvereni da ćemo čak i u ovoj situaciji bez presedana i dalje vredno raditi kako bismo nastavili da vam pružamo usluge upravo onako kako se to od nas i očekuje.

Hvala vam na poverenju i prijateljstvu.

Nina i Nikola

Stojimo uz naše proizvode 100% i prihvatićemo povraćaj svakog neopranog ili nekorišćenog artikla u roku od 30 dana od realizacije porudžbine. Kada primimo artikal(e), poslaćemo vam nazad novac. Molimo vas samo da nam date 2-3 nedelje kako bismo refundirali uplatu na vašu karticu. Poklon porudžbine mogu se samo menjati za neki drugi proizvod iz našeg asortimana. Povraćaj i zamena personalizovanih (izvezenih) artikala nije moguća.

 

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese care@babykeiko.com.

 

Kada nas budete kontaktirali u vezi zamene proizvoda, molimo vas da nam kažete više o razlogu zbog kojeg želite da zamenite svoju porudžbinu. Zamene će biti obrađene u roku od dve nedelje.

 

Molimo pošaljite svoj paket poštom na sledeću adresu:
Prote Mateje 1
15316 Banja Koviljača

 

Radi vaše zaštite, preporučujemo da vratite sve artikle preko kurirske službe kojoj verujete, jer KEIKO nije odgovoran za pakete koji nisu isporučeni.

 

Čim primimo originalne artikle, u najkraćem roku će vam novac biti vraćen.

 

Za bilo kakva dodatna pitanja, slobodno nam pišite na care@babykeiko.com.

FAQs

Vrlo je lako vratiti artikle, ali nas prvo morate informisati o razlogu zbog kojeg želite da vratite svoj paket.

 

Pre nego što odlučite da vratite svoju porudžbinu, trebalo bi da nas kontaktirate na care@babykeiko.com  kako biste nam bliže objasnili iz kog razloga želite da vratite poručene artikle. Čim dobijemo sve informacije o vašim razlozima za povraćaj i odgovorimo vam da je sve u redu, slobodno nam možete poslati nazad svoj paket na ispod navedenu adresu:

 

Prote Mateje 1

15316 Banja Koviljača

Ako ste primili oštećen ili neispravan artikal, kontaktirajte naš tim za podršku na care@babykeiko.com uz fotografiju oštećenja ili pogrešno isporučenog proizvoda, kao i brojem vaše porudžbine, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Proces povraćaja novca obično traje dve nedelje od dana kada je primljena vraćena roba. Ukoliko postoje problemi sa vraćanjem paketa, povraćaj novca može biti odložen.

Ukoliko je porudžbina isporučena na pogrešnu adresu vašom krivicom i potrebno ju je ponovo poslati na drugu adresu, vi ćete snositi troškove naknadne isporuke.

Obaveza kupca je da organizuje sopstveno osiguranje transporta. Ne pokrivamo troškove osiguranja, carine ili poreze na pošiljke.

Da, nudimo mogućnost personalizovanog veza na našim artiklima. Za jedinstvenu i nesvakidašnju izradu, dodajte izvezeno ime za 899 RSD.

 

Personalizovani vez moguće je izraditi sa najviše 10 karaktera.

Bez obzira da li personalizujete bodić, zeku ili pokrivač, vez će vaš poklon učiniti neodoljivim i nezaboravnim. Personalizacija (vez) dostupna je samo samo za prethodno navedene artikle, tj. za bodiće, zeke i prekrivače.

 

Zbog velikog interesovanja za izradom personalizovanih vezova, molimo vas da imate razumevanje da personalizacija može produžiti isporuku za 7 do 10 dana.

Imajte na umu da se personalizovani artikli ne mogu vratiti, niti zameniti.

Da, nudimo poklon-kutiju uz kupovinu KEIKO odeće i aksesoara. Kako biste izabrali poklon-kutiju za svoju KEIKO porudžbinu, jednostavno izaberite „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

 

Ako izaberete „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“, cela porudžbina će biti umotana zajedno. Ako želite više kutija za poklone, morate napraviti odvojene porudžbine.

 

Ne možemo dodati poklon-kutiju nakon što je porudžbina spakovana.

Pakovanje poklona može se izabrati klikom na ikonu korpe pre naplate. Jednostavno izaberite opciju „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

 

Ako izaberete poklon-kutiju, cela porudžbina će biti umotana zajedno. Ako želite više poklon-kutija, morate napraviti odvojene porudžbine.

Nismo u mogućnosti da dodamo poklon-kutiju, kao ni personalizovanu poruku nakon što ste već napravili porudžbinu.

Da! Kada dodate poklon-kutiju, možete dodati i personalizovanu poruku. Postoji opcija pod nazivom „Besplatna personalizovana poruka“ pored opcije „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

 

Personalizovane poruke ispisane su rukom na mekanom i 100% organskom pamučnom papiru.

Uvozne dažbine mogu da se odnose na međunarodne porudžbine. Sve porudžbine koje se šalju van granica Republike Srbije podležu carinama, PDV-u i lokalnim porezima. Pre nego što naručite takvu porudžbinu, savetujemo vam da nas kontaktirate na care@babykeiko.com.

 

Ne snosimo odgovornost za izgubljeni ili ukradeni paket. Molimo vas da kontaktirate kurirsku službu u slučaju da paket nije stigao na željenu adresu.

Naša veličina prilagođene su tako da odgovaraju industrijskim standardima.

 

Kako bismo vam olakšali, prilikom otvaranja svakog proizvoda na našoj web stranici postoji kartica pod nazivom ,,VELIČINA” gde se u tabei možete bliže upoznati sa dimenzijama proizvoda. Ukoliko i nakon pregledanja tabele i dalje imate nedoumica o određenom proizvodu, možete nam se obratiti na care@babykeiko.com.

KEIKO odeću je zaista lako održavati. Možete je prati u veš mašini na 30°C, pustiti je da se osuši prirodnim putem kako biste je što duže očuvali neverovatno mekanom i udobnom za nošenje.

Sve što stvaramo u KEIKO-u promišljeno je i napravljeno sa ljubavlju. Mi smo tim kreativnih pojedinaca, istinskih poštovalaca detalja, tako da je svaki aspekt našeg dizajna jedinstven i brendiran sa potpunom posvećenošću.

 

Kreiramo proizvode izuzetno visokog kvaliteta dizajnirane uz upotrebu materijala koji pomažu u regulaciji temperature tokom zime i leta, a u isto vreme su i ekološki i prijateljski nastrojeni prema našoj planeti. Zašto? Zato što verujemo u to da bi vaše dete trebalo uvek da bude bezbedno i komforno, u boljem i zdravijem svetu.

Ponosni smo što možemo da kažemo da dizajniramo jedinstvene proizvode sa ekološki prihvatljive tačke gledišta. Naši proizvodi napravljeni su od inovativne mešavine bambusa i organskog pamuka, štampe na vodenoj bazi, YKK drikera i rajsferšlusa bez nikla i sa sigurnosnim elementom koji onemogućava bebu da se uštine. Materijali koje koristimo za izradu KEIKO odeće i aksesoara za bebe razlikuju se po tome što su organski, reciklirani, održivi ili bilo koja kombinacija navedenog.

 

Glavna komponenta naše mešavine tkanina – bambus, izuzetno je ekološki prihvatljiv – koristi vrlo malo vode za rast, nisu mu neophodni štetni pesticidi i 100% je biorazgradiv. Šteta po životnu sredinu od proizvodnje, stvaranja boja ili završnih obrada trebalo bi da bude najmanja moguća. Naša ekološka vizija podrazumeva tkanine koje imaju navedene kvalitete. Materijali koje kombinujemo koriste značajno manje vode, čuvajući oskudan i dragocen resurs za budućnost. Kao društveno i ekološki odgovorna kompanija posvećeni smo tome da ne nanosimo nepotrebnu štetu. Održavanje naše planete i lokalnih zajednica zdravim i srećnim naša je najveća pokretačka snaga.

Sva naša odeća dizajnirana je na Havajima, u SAD-u. Mi svoje materijale nabavljamo širom sveta, a proizvodnju vršimo u organskoj i GOTS sertifikovanoj fabrici u Republici Srbiji.

Trenutno nisu. Da bi naša linija bila jedinstvena, kontinuirano radimo na tome da naši proizvodi budu autentični i za sada u istim bojama, što će se verovatno u budućnosti menjati, jer svakodnevno radimo na osmišljavanju novih linija i modela.

Iako se trudimo da naše boje na web stranici budu što realističnije, svaki ekran računara ima svoje individualno podešavanje, tako da mogu postojati male razlike u bojama. Ako sumnjate u boju proizvoda, ne ustručavajte se da kontaktirate naš tim za korisničku podršku na care@babykeiko.com.

FAQs

Uvozne dažbine mogu da se odnose na međunarodne porudžbine. Sve porudžbine koje se šalju van Republike Srbije podležu carinama, PDV-u i lokalnim porezima. Pre nego što naručite takvu porudžbinu, savetujemo vam da nas kontaktirate na care@babykeiko.com.

Ne snosimo odgovornost za izgubljeni ili ukradeni paket. Molimo vas da kontaktirate kurirsku službu u slučaju da paket nedostaje.

Većina KEIKO porudžbina odeće i aksesoara obično se šalje u roku od 2-4 radna dana od dana kreiranja porudžbine. Onim danima sa većim brojem porudžbina vreme slanja porudžbina može biti malo produženo. Ako porudžbina uključuje personalizovane (izvezene) artikle, imajte na umu da proces personalizacije produžava broj dana za isporuku za dodatnih 7-10 radnih dana.

Kada porudžbina uključuje personalizovane i standardne artikle, kompletnu porudžbinu isporučujemo kao jednu pošiljku.

Vreme isporuke uglavnom zavisi od kurirske službe, kao i od toga da li ste izabrali standardnu ili ubrzanu isporuku.

Ako se vaš paket izgubi ili kasni, možda ćete morati da pozovete službu za isporuku ili lokalnu poštu. Može se desiti da kurirska služba zadrži pošiljku ako je adresa primaoca nejasna, ili ako se pošiljka ne može se dostaviti ili nekog drugog razloga.

Za svaki paket koji nije isporučen u određenom roku (dostava paketa može potrajati 10-15 dana za domaće isporuke i oko 30 dana za međunarodnu dostavu), odmah bi trebalo da podnesete reklamaciju kurirskoj službi. Kompanija za dostavu će tražiti račun i druge informacije o kupovini. Uvek vam stojimo na raspolaganju i spremni smo da vam pomognemo da pronađete svoj izgubljeni paket i da vas uputimo na pravu adresu kako bi vaša pošiljka dospela u prave ruke.

Uvozne dažbine mogu da se odnose na međunarodne porudžbine. Sve porudžbine koje se šalju van granica Republike Srbije podležu carinama, PDV-u i lokalnim porezima. Pre nego što naručite takvu porudžbinu, savetujemo vam da nas kontaktirate na care@babykeiko.com.

Ne snosimo odgovornost za izgubljeni ili ukradeni paket. Molimo vas da kontaktirate kurirsku službu u slučaju da paket nije stigao na željenu adresu.

Obaveza kupca je da organizuje sopstveno osiguranje transporta. Ne pokrivamo troškove osiguranja, carine ili poreze na pošiljke

Ako ste primili oštećeni ili neispravan artikal, kontaktirajte naš tim za korisničku podršku na care@babykeiko.com sa fotografijom oštećenja ili pogrešno isporučenog proizvoda, kao i brojem vaše porudžbine, i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Ako je porudžbina isporučena na pogrešnu adresu i trebalo bi je ponovo poslati, vi ćete snositi troškove ponovnog slanja paketa.

Da, nudimo ukrasnu poklon-kutiju za kupovinu KEIKO odeće i aksesoara.
Kako biste izabrali poklon-kutiju za svoju KEIKO porudžbinu, jednostavno izaberite „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

Ako izaberete „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“, cela porudžbina će biti umotana zajedno. Ako želite više kutija za poklone, morate napraviti odvojene porudžbine.

Ne možemo dodati poklon-kutiju nakon što je porudžbina spakovana.

Pakovanje poklona može se izabrati klikom na ikonu korpe pre naplate. Jednostavno izaberite opciju „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

Ako izaberete poklon-kutiju, cela porudžbina će biti umotana zajedno. Ako želite više poklon-kutija, morate napraviti odvojene porudžbine.

Nismo u mogućnosti da dodamo poklon-kutiju, kao ni personalizovanu poruku nakon što ste već napravili porudžbinu.

Da! Kada dodate poklon-kutiju, možete dodati i personalizovanu poruku. Postoji opcija pod nazivom „Besplatna personalizovana poruka“ pored opcije „Poklon pakovanje za celu porudžbinu“.

Personalizovane poruke ispisane su rukom na mekanom i 100% organskom pamučnom papiru.

Da, nudimo mogućnost personalizovanog veza na našim artiklima. Za jedinstvenu i nesvakidašnju izradu, dodajte izvezeno ime za 899 RSD.

Personalizovani vez moguće je izraditi sa najviše 10 karaktera.
Bez obzira da li personalizujete bodić, zeku ili pokrivač, vez će vas poklon učiniti neodoljivim i nezaboravnim. Personalizacija (vez) dostupan je samo za prethodno navedene artikle, tj. za bodiće, zeke i prekrivače.

Zbog velikog interesovanja za izradom personalizovanih vezova, molimo vas da imate razumevanje da personalizacija može produžiti isporuku za 7 do 10 dana.

Imajte na umu da se personalizovani artikli ne mogu vratiti niti zameniti.

Naša veličina prilagođene su tako da odgovaraju industrijskim standardima.

 

Prilikom otvaranja svakog proizvoda na našoj web stranici postoji kartica pod nazivom „VELIČINA“, gde se u tabeli možete bliže upoznati sa dimenzijama proizvoda. Ukoliko i nakon pregledanja tabele i dalje imate pitanja o određenom proizvodu, možete nam se obratiti na care@babykeiko.com.

KEIKO odeću je zaista lako održavati. Možete je prati u veš mašini na 30°C, pustiti je da se osuši prirodnim putem kako biste je što duže očuvali neverovatno mekanom i udobnom za nošenje.

Sve što stvaramo u KEIKO-u promišljeno je i napravljeno sa ljubavlju. Mi smo tim kreativnih pojedinaca, istinskih poštovalaca detalja, tako da je svaki aspekt našeg dizajna jedinstven i brendiran sa potpunom posvećenošću.

Kreiramo proizvode izuzetno visokog kvaliteta dizajnirane uz upotrebu materijala koji pomažu u regulaciji temperature tokom zime i leta, a u isto vreme su i ekološki i prijateljski nastrojeni prema našoj planeti. Zašto? Zato što verujemo u to da bi vaše dete trebalo uvek da bude bezbedno i komforno, u boljem i zdravijem svetu.

Ponosni smo što možemo da kažemo da dizajniramo jedinstvene proizvode sa ekološki prihvatljive tačke gledišta. Naši proizvodi su napravljeni od inovativne mešavine bambusa i organskog pamuka, štampe na vodenoj bazi, YKK drikera i rajsferšlusa bez nikla i sa sigurnosnim elementom koji onemogućava bebu da se uštine. Materijali koje koristimo za izradu KEIKO odeće i aksesoara za bebe razlikuju se po tome što su organski, reciklirani, održivi ili bilo koja kombinacija navedenog.

Glavna komponenta naše mešavine tkanina – bambus, izuzetno je ekološki prihvatljiv – koristi vrlo malo vode za rast, nisu mu neophodni štetni pesticidi i 100% je biorazgradiv. Šteta po životnu sredinu od proizvodnje, stvaranja boja ili završnih obrada trebalo bi da bude najmanja moguća. Naša ekološka vizija podrazumeva tkanine koje imaju navedene kvalitete. Materijali koje kombinujemo koriste značajno manje vode, čuvajući oskudan i dragocen resurs za budućnost. Kao društveno i ekološki odgovorna kompanija posvećeni smo tome da ne nanosimo nepotrebnu štetu. Održavanje naše planete i lokalnih zajednica zdravim i srećnim naša je najveća pokretačka snaga.

Sva naša odeća dizajnirana je na Havajima, u SAD-u. Mi svoje materijale nabavljamo širom sveta, a proizvodnju vršimo u organskoj i GOTS sertifikovanoj fabrici u Republici Srbiji.

Trenutno nisu. Da bi naša linija bila jedinstvena, kontinuirano radimo na tome da naši proizvodi budu autentični i za sada u istim bojama,što će se verovatno u budućnosti menjati, jer svakodnevno radimo na osmišljavanju novih linija i modela.

Iako se trudimo da naše boje na web stranici budu što realističnije, svaki ekran računara ima svoje individualno podešavanje, tako da mogu postojati male razlike u bojama. Ako sumnjate u boju proizvoda, ne ustručavajte se da kontaktirate naš tim za korisničku podršku na care@babykeiko.com.

0
Korpa:
Close

Korpa

Nema proizvoda u korpi.